Gastronomia hotelowa : wybrane zagadnienia organizacyjne i podstawy obsługi
Arkuszyński, Czesław
Rok wydania: 2001.
Gastronomia, Hotelarstwo, Podręcznik
Autor
Arkuszyński, Czesław
Tytuł
Gastronomia hotelowa : wybrane zagadnienia organizacyjne i podstawy obsługi
ISBN
83-908366-8-8 (PZH)
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Ministerstwo Gospodarki : Polskie Zrzeszenie Hoteli,
Rok wydania
2001.
Objętość
247 s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
640.41/.44(07)
Hasła przedmiotowe
Gastronomia
Hotelarstwo
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr.
020
%a 8390836688
080
%a 640.41/.44(07)
100
%a Arkuszyński, Czesław
245
%a Gastronomia hotelowa :
%b wybrane zagadnienia organizacyjne i podstawy obsługi /
260
%a Warszawa :
%b Ministerstwo Gospodarki :%b Polskie Zrzeszenie Hoteli,
%c 2001.
300
%a 247 s. :
%b il. kolor., err. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr.
650
%a Gastronomia
650
%a Hotelarstwo
655
%a Podręcznik
920
%a 83-908366-8-8 (PZH)