okładka

Gastronomia hotelowa : wybrane zagadnienia organizacyjne i podstawy obsługi

Arkuszyński, Czesław

Rok wydania: 2001.

Gastronomia, Hotelarstwo, Podręcznik

Autor
Arkuszyński, Czesław
Tytuł
Gastronomia hotelowa : wybrane zagadnienia organizacyjne i podstawy obsługi
ISBN
83-908366-8-8 (PZH)
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Ministerstwo Gospodarki : Polskie Zrzeszenie Hoteli,
Rok wydania
2001.
Objętość
247 s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
640.41/.44(07)
Hasła przedmiotowe
Gastronomia
Hotelarstwo
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr.
020
%a 8390836688
080
%a 640.41/.44(07)
100
%a Arkuszyński, Czesław
245
%a Gastronomia hotelowa : %b wybrane zagadnienia organizacyjne i podstawy obsługi /
260
%a Warszawa : %b Ministerstwo Gospodarki :%b Polskie Zrzeszenie Hoteli, %c 2001.
300
%a 247 s. : %b il. kolor., err. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr.
650
%a Gastronomia
650
%a Hotelarstwo
655
%a Podręcznik
920
%a 83-908366-8-8 (PZH)